СИНДИКАТ ТЕЛЕКОМА "СРБИЈА"

28.04.23.:


ПОГОДНОСТ ЗА ЧЛАНОВЕ

(кликните на плакате за детаље)

 

до 30.9.2023.:

 

до 2.5.2023.:

 

 

до краја маја:

 

 

стална погодност:

 

 

 

11000 Београд, Радивоја Кораћа 4
телефон: 011/3445-852, факс:011/3446-011
web:
http://www.sindikat-telekoma.rs  e-mail: sindikat.telekoma@telekom.rs